L’ecoturisme a Ginestar

A Ginestar, creiem que cal potenciar l’encant del nostre territori, però ho hem de fer conservant l’entorn, mantenint el benestar de la nostra gent, fent del municipi un lloc de referència en la promoció de l’ecoturisme a la comarca. Si vols saber-ne més sobre aquest concepte, et recomanem aquesta entrada del nostre blog.

Els nostres objectius són…

  • Garantir una vida sana i promoure el benestar, especialment per a les persones de totes les edats residents a Ginestar.
  • Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, de manera que es desenvolupa un model turístic durador i amb una visió a llarg termini.

  • Construir infraestructures útils, que promoguin la industrialització inclusiva i sostenible i el foment de la innovació local, sigui en l’àmbit digital o artesanal.

  • Aconseguir també que el municipi de Ginestar sigui un espai més inclusiu, segur, resilient i sostenible per a tothom.

  • Garantir modalitats de consum i producció sostenibles, aprofitant el desenvolupament municipal en el sector primari i fomentant que els comerços locals promoguin els seus productes més enllà d’un consumidor autòcton.

  • Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els efectes d’aquest, i sobretot reduir la contaminació lumínica del municipi.

  • Protegir, restaurar i promoure l’ús sostenible dels ecosistemes terrestres, gestionar els boscos de manera sostenible, combatre la desertificació, aturar i revertir la degradació del sòl, i aturar la pèrdua de la biodiversitat.

Descobreix Ginestar

Tenim el privilegi d’estar en un lloc sense igual amb molts recursos, alguns encara per descobrir, i per aquest motiu tenim la responsabilitat d’aprofitar tots aquests beneficis cuidant la terra. No saps per on començar?