Carregant Esdeveniments

Descobreix La Ribera en Flor 2022

Què? A Ginestar us proposem descobrir la floració amb un mitjà de transport autènticament tradicional, fent una volta amb carro. Fareu una ruta pels camins de les Riberes i de l’Illa, vorejant el riu, per gaudir tranquil·lament dels colors de l’esclat de la primavera: blancs, verds, rosats i el groc de la ginesta. A continuació, visitareu  l’Església Vella, ubicada dins del nucli antic i, per acabar, fareu un tast de vi blanc a l’edifici centenari de la cooperativa La Ginesta.

On? La sortida es fa al Pla de l’EsglésiaVeure ubicació

Quan? El dissabte 5 i diumenge 6 de març a les 11, 12, 16 i 17 hores. Cal reserva prèvia!

Com? Trucant a l’Ajuntament de Ginestar al telèfon 977 40 93 89 de dilluns a divendres de  9 a 14 hores.

Quant? 6 € (els menors de 6 anys no paguen).

A tenir en compte: L’activitat té una durada aproximada de 2 hores: no vingueu amb pressa! I si abans o després de l’activitat voleu dinar o fer un mos, ho podreu fer als restaurants locals: Braseria La Forquilla (643 36 58 25 / 696 19 48 49) i Bar Sindicat (977 40 90 51).

Recomanacions per a la visita: Us recomanem descobrir la floració a la Ribera d’Ebre a través de les activitats guiades, especialment dissenyades per a l’ocasió. Si voleu anar per lliure, cal que tingueu present que es pot circular per les carreteres i principals pistes indicades, però sense entrar als camps florits, són propietats privades. A més, cal respectar els arbres i la seva flor. Pel que fa a la situació sanitària, les activitats compliran totes aquelles mesures indicades pel PROCICAT en el moment de les visites.