Carregant Esdeveniments

No et perdis l’exposició “Arrelat” a l’Església Vella de Ginestar!

Ens complau invitar-vos a l’exposició de pintures de l’artista autodidacte argentí, Juan Carlos Iacaruso, que se celebrarà a la preciosa Església Vella del nostre poble.

Juan Carlos Iacaruso ha recorregut un fascinant viatge a través de les seves obres, plasmant llocs i moments d’Argentina, Brasil i, finalment, Ginestar a Catalunya. Les seves creacions reflecteixen un arrelament profund a les terres que han sigut la seva llar. L’exposició compta amb nombroses pintures fetes al llarg dels anys, destacant per als nostres veïns dues meravelloses pintures de persones icòniques del poble.

Dates de l’exposició: 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de maig
Horari: De 17:00 h a 20:00 h
Lloc: Església Vella de Ginestar
Entrada gratuïta!

Juan Carlos estirà present durant l’exposició per compartir la seva inspiració i el seu procés creatiu amb tots els visitants. No et perdis aquesta oportunitat única de conèixer a l’artista i gaudir de la seva obra!

L’entrada és gratuïta, així que animem a tots, tant els residents del poble com els turistes, a unir-se a aquesta experiència artística.

Us esperem!

Qui vulgui visitar el perfil personal de Juan Carlos Icararuso, ho pot fer al següent enllaç: https://www.instagram.com/juancarlosiacaruso?igsh=MTd5ZnU0OG1hbHNrZg%3D%3D

Les fotografies i el vídeo utilitzats per fer la difusió d’aquesta exposició han sigut obra del talentós Ricard Fadrique, Periodista Audiovisual. Podeu visitar la seva obra al següent enllaç: https://rfadrique.wixsite.com/fadrique